Bli inspirert og finn din egen måte å gjøre det på

September 15th, 2016 | Posted by Seri Linn Erlandsen in Uncategorized

image

Jeg blir stadig inspirert og hiver meg ut på nye ting, metoder , tanker og ideer. Problemet er ikke at jeg er motstander av nye ting men å opprettholde det. For å endre denne trenden har jeg begynt med følgende, sile ut hva jeg hiver meg på og  gjøre ideen om til egen versjon.

F eks; shoppestopp.. Jeg har lenge tenkt at det burde jeg gjøre, og ble nå nylig inspirert til å gjennomføre det. Overbevisningen kom da jeg forstod at i tillegg til at det er godt for lommeboken, så er det også like viktig for miljøet og ikke minst for barnene. Hvordan gjøre det slik at det blir mitt. Jeg må lage det om til shoppestopp som jeg kan gjennomføre, sette opp regler for hva shoppestopp er for meg.

Shoppestopp Seri “way”:

  • Kan kjøpe brukt.
  • Kan  selge på finn og bruke de pengene på hva jeg vil.
  • Lage ønskeliste til jul, stryke av etterhvert som jeg ikke ønsker meg det lenger og da bli bevisst på hvor mye jeg egentlig ønsker meg.
  • Ungene må lage ønskeliste
  • Shoppestoppet gjelder til Januar, da kan jeg handle på salg på 70 prosent, så gjelder shoppestoppet igjen frem til Mai.

Du tenker kanskje nå at dette ikke er shoppestopp, men for meg er det det. Og dette er en plan jeg evner å holde.

Det å lage egne versjoner er bra når det kommer til de fleste planer og mål, som slanking, sparing, skole, jobb osv Lag målene, planene om til egne versjoner, da har du lettere for å gjennomføre.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.

Menu Title