Tanken din styrer handlingen

November 4th, 2015 | Posted by Seri Linn Erlandsen in Uncategorized

image

Om jeg bare kunne få alle til å forstå at tankene dine styrer følelsen som styrer handlingen. Med å endre måten vi tenker/tolker en situasjon vil dette påvirke følelsesregistert som igjen påvirker handlingen. hvordan du har det akkurat nå styres av hvordan du tenker. Er du glad er det fordi du tenker noe som gjør deg glad, er du sint er det fordi du tenker noe som gjør deg sint. De fleste kjenner kun følelsen og klarer ikke finne tankene som fører til følelsen som igjen fører til handling. Tankene kaller vi for lyntanker og om du er veldig bevisst på dem kan lær deg å finne dem som vil igjen føre til innsikt og kanskje da kan du klare å endre, styre følelsen og deretter handlingen.

Dette innlegget skulle handle om å vise dere hvor sterk tankekraften vår er, og ønsker at du skal være med meg på et lite tanke eksperiment. Jeg vil du skal se for deg at du står ved kjøkkenbenken, du har en skjærefjøl, kniv og en sitron foran deg, du skjærer sitronen i  biter, du tar den ene biten opp, og biter over. Har du vann eller sitron følelse i munnen nå?

Tankene dine styrer handlingen!

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.

Menu Title