Dypdykk i seg selv

September 22nd, 2014 | Posted by Seri Linn Erlandsen in Uncategorized

image

Det er mer og mer snakk om å bli kjent med seg selv, det er mange tilbud om selvutviklingskurs og personlighetstester på jobben.

Den enkleste måten  er å gjøre denne jobben selv. Det er nødvendigvis ikke så vanskelig å ta et dypdykk i sitt indre. Det eneste du trenger å gjøre er når du kjenner en følelse som sorg, sinne, irritasjon, frustrasjon osv er å stille seg spørsmålet HVORFOR

Hvorfor ble jeg irritert nå…..Hoverfor ble jeg lei meg for dette…

De rsom du vil være enda flinkere, kan du prøve å stille deg selv spørsmålet som mange av oss terapeuter etterstreber i terapirommet.Det er å bytte ut spørsmålet hvorfor med hvordan; hvordan kan det ha seg at jeg ble lei meg for at han sa…hvordan kan jeg bli så sint når hun gjør…

Du vil oppdage mange forskjellige svar om du gjør dette. Jeg vil i morgen komme med et eksempel fra egen hverdag.

Det vanskeligste med denne øvelsen er ikke spørsmålet, men å komme på å gjøre det. Dersom du øver på dette vil  du oppdage at du vil få det bedre med deg selv. Du vil gjøre mindre av de tingene  du er misfornøyd med.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.

Menu Title