Når livet føles håpløst…

September 16th, 2014 | Posted by Seri Linn Erlandsen in Uncategorized

image

Tror du at du er helt ute, kjenner du at bunnen er nådd, ingen som fanger deg opp, orker ikke stå opp, hjernen overbeviser deg at du er fysisk syk men alle tester er bra hos legen. Du har så mye indre uro at du slår deg i magen, du har lyst å forsvinne, sove osv. Da må du ta tak. Da må du vite at det er ingenting annet som hjelper enn å rydde opp.

Disse følelsene kommer som regel når vi gjør noe som er skummelt eller noe en ikke kan kontrollere eller om en ikke rydder opp i F. Eks regninger uoppgjorte saker osv. Graden av uro avhenger av størrelsen på årsaken, trygghet og personlighet.

Det vanskeligste en gjør er å ta tak, men ingenting løser seg av seg selv. Om du er for langt nede til å ta tak selv, finn personer du kan søke hjelp hos. Fri rettshjelp, terapeuter, venner, NAV. Lær deg til å forutse når det blir for mye for deg eller lær deg å rydde opp før det lar deg spise deg opp. Ingenting kommer gratis… Men jeg vet du vil føle deg mye sterkere for hver gang du får det til. Du vil føle mestring og seier…

Ut og gjør!!!!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.

Menu Title