Dating!

September 11th, 2014 | Posted by Seri Linn Erlandsen in Uncategorized

image

Jeg har flere single rundt meg, jeg møter single på jobb og privat, og selv om det begynner å bli lenge siden jeg var singel, husker jeg godt hvordan det var  å date; ventingen, spørsmålene uten svar, antagelsene om hvordan denne personen er eller hva han tenker mener om meg. Luftslottene en lager før en vet hva som kommer til å skje, stakkitgjerdet som blir bygget før første date….skrur av å på mobilen fordi det kommer ingen meldinger, kanskje mobilen er ødelagt? 🙂

Det er lett å la seg bli totalt oppslukt i tenk om at tanker. Det sies at forelskelse og galskap er nært beslekted, kanskje ikke rart at det kan føles som en mister forstanden…. Vi har alle mennesker et visst kontrollbehov, og for å la seg forelske må en slippe kontrollen og håpe at den personen en møter blir like forelsket, alle vet at det er ingen selvfølge.  Skummelt. Ja visst pokker, men det er eneste vei om en ønsker å bli forelsket, det er på ingen måte mulig å beskytte seg mot fallet, en kan aldri kontrollere hva en annen tenker å føler, det vil alltid være en risiko.

Et godt råd når du dater og du lar antagelsene, frykten, stoltheten og utolmodigheten ta over. Stopp opp, ikke fokuser på hva han hun tenker og mener, for det vil du aldri få svar på med mindre du spør dem. Du kan ikke tenke deg til hva andre føler eller ei tolke deg frem til det, så stopp og fokuser på hva du vil. Hva vil du ha, passer han/hun meg egentlig, har denne personen egentlig de kvalitetene jeg vil ha… Hva vil jeg ha?  Osv. Ikke glem eller mist deg selv i prosessen, det er så lett å gå inn i en spiral med antagelser som en aldri får svar på og som gjør en bare gal. Den beste metikken for å roe seg på er å stille seg selv spørsmål, bli kjent ned seg selv, kanskje du finner ut at du egentlig ikke er så interresert, det har jeg sett utallige eksempler på og hatt personlig erfaring med. Jeg har selv aldri vært god på å stoppe opp og finne ut hva jeg egentlig vil, men vært mest opptatt av jakten og stoltheten… Ikke gjør som meg:)

Jeg misunner ikke dere single den tiden hvor alt er usikkert, men jeg vil alltid misunne den første tiden hvor tryggheten kommer og en er nyforelsket, så gled deg. Men prøv å tenke etter hva du vil, prøv å lev et vanlig liv mens du venter, prioriter venner, ikke sitt på vent eller la venner i stikken om han/hun endelig gir lyd.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.

Menu Title