Bli mer kjent med deg selv…

September 9th, 2014 | Posted by Seri Linn Erlandsen in Uncategorized

image

Vet du hvor mange ganger til dagen du lar impulsene styre deg og ikke selvkontrollen? Se forrige innlegg for mer info om temaet selvkontroll…

Vi ser ofte på fristelser som noe som skjer utenfor oss selv, den farlige sjokoladen, den syndefulle sigaretten, avhengighet av nettet. Men selvkontroll speiler tilbake på oss selv, og vår indre verden, lyster, følelser og impulser.

Prøv å se på hvor mange ganger til dagen du må kjempe mot impulsene og bruke viljestyrken din, eller hvor mange ganger du ikke klarer å vinne over lystene. Bli mer bevisst på valgene dine. Finn ut om du tar bevisste valg som er enten å gi etter eller å være viljesterk.

Neste gang du er fristet, vend fokuset innover og vær bevisst på hva som foregår inne i deg, hva sier impulsen hva sier   Fornuften. Hvordan føler du deg når lysten vinner? Hvordan føler du deg når du lar fornuften vinne?

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.

Menu Title