Du må gjøre jobben….

August 24th, 2014 | Posted by Seri Linn Erlandsen in Uncategorized

image

 

Hva er meningen med livet? Svaret er enkelt: – å være lykkelig, eller slik som jeg liker å sine finne indre balanse. Alle mennesker bærer på et grunnleggende ønske om å være lykkelig. Det kan ikke moteksempel, dette kan forklares nevrologiske, noe jeg går inn i nå, men vil skrive om senere.  Hvordan kan man så, ikke bare bli lykkelig, men ogsåforbli i en tilstand av lykke uavhengig av livets uunngåelige påkjenninger? Svaret her er kanskje like enkelt, men ikke like lett utførlig: – å arbeide med seg selv. Ekte lykke kommer innenfra, og kan, i beste fall, bli uknuselig.

I terapirommet prøver jeg å forklare så ofte jeg kan at jeg er kun en guide,  ” eg kan ikkje gå veien for deg” som Bjørn Eidsvåg synger så fint… Veien til inder ro kommer gjennom egen innsats. Du må rydde opp, du må ta ansvar, du må klippe tanker, du må tilgi, du må ofre, du må prioritere, du må finne din kapasitet, du må begrense, se muligheter, løsninger eller begrensninger. Det er vanskelig men klarer du å gjøre dette vil du ha en indre ro som gjør at du kan føle lykke….

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.

Menu Title