Til alle par

August 21st, 2014 | Posted by Seri Linn Erlandsen in Uncategorized

image

Er du i et parforhold bør du ha en fuelbox. Det er viktig å investre tid i parforholdet om du ønsker det skal vare livet ut, Og nøkkelen er god kommunikasjon.

Mange par glemmer å kommunisere med hverandre om forholdet. Vi går ofte inn i en sirkel som dreier seg om logistikk, derfor er det utrolig viktig å stoppe opp å se hverandre og ta seg tid til å lytte, eller snakke om når en møttes for å finne tilbake til hvorfor en ble forelsket. Fortelle hverandre gode historier fra arbeidsdagen eller fortelle om noe en fikk til.

Hvorfor en glemmer å snakke sammen kan skyldes at en er trett, gått lei, irritert over at en føler en alltid må mase på partneren, du er den som drar lasset, fordi en reiser mye, eller bare har glemt det og gått inn i en dårlig vane.

Det er viktig å finne tilbake til gode samtaler, kanskje greier dere dette alene, men om ikke, så er fuelbox et godt verktøy for deg og din partner, du kan også dra det med deg inn i jobbrelasjoner og vennskap. Prøv det..

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.

Menu Title