Hverdagen

August 6th, 2014 | Posted by Seri Linn Erlandsen in Uncategorized

image

Ferien er  over for de fleste,  hverdagen er kommet.  Hvordan er det for deg å være tilbake på jobb? Har ferien gjort deg godt, gitt deg ny energi? Godt å være tilbake? Er det tungt?  Det var ikke bare ferie du trengte, men et skifte?

Uansett hvordan det føles å komme tilbake på jobb er det viktig å kjenne på følelsen, ikke bare fortsette i samme tralt, men reflekter over hva som kjennes bra, eller hvorfor det ikke er godt å være tilbake, still spørsmål til deg selv slik at det blir en prosess. Da blir en mer takknemlig for at en har det bra, en tar det ikke forgit at en har det bra  det er en kunst å greie å nyte følelsen av å være fornøyd, noen legger ikke merke til når en er det. Refleksjon er viktig får p legge merke til når en har det bra og for å forstå hvorfor en er misfornøyd. Still deg selv spørsmål som;

Hva har jeg savnet med jobben i sommer? Kolleger, oppgaver, tilbakemeldinger, rutinene osv

Hva er det som gjør at det ikke er godt å komme tilbake? Kolleger, arbeidsoppgavene, arbeidstidene, lokalet, reiseveien osv

Hva må jeg gjøre mer av og hva bør jeg gjøre mindre av?

Hva var det som hindret meg i oppnå målene mine før sommeren?

Ikke tro at noe kommer av seg selv, en må jobbe for å oppnå mål, men en må også jobbe med seg selv for å oppnå den gode følelsen.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.

Menu Title