Ferie

July 12th, 2014 | Posted by Seri Linn Erlandsen in Uncategorized

image

Forholdet til ferie er like variert som et følelsesregister. Noe elsker ferie, andre liker best de dagene Postbanken kommer. Noen krangler mer på ferie, mens andre har det bedre på ferie. Mange har dårlige minner fra sin egen barndom, mens andre har gode følelser når en tenker på feriene en har hatt.

Dett viktigste er at en prøver å gjøre det litt bedre enn sist.

Kjente du på ensomhet sist sommer?  Finn alternativer. Legg ferien til andre tider i året, jobb om du ikke har et sted å dra, meld deg på gruppeturer, en gang må være den første, sett inn annonse i avisen, eller på finn. Sjekk turistforeningen, spør noen du vet er alene også, men som du ikke kjenner så godt, bli frivillig osv…fantasien er din begrensning.

Har du fullbooket sommeren og skal være med familie og venner og vet at det kan komme konflikter, eller skuffelser som hvert år? Prøv  å snakke om antagelser til hvordan ferien skal bli, hva dere forventer, lag en plan. Da er det lettere å unngå skuffelser og en får en rammer å forholde seg til. Ha familieråd inkluder barna før tur. Vær raus med hverandre, fordi en vil komme til å gå hverandre på nervene litt, vi er tross alt mer med hverandre når det er ferie. og på en annen måte.

For dere som funker godt på ferie, finn ut hvorfor! Er det fordi dere ikke maser om klesvask osv, eller fordi dere ser hverandre mer, eller fordi dere er mer med andre ? Det kan være utallige årsaker, se om dere klarer å overføre noe av det dere får til på ferie inn i hverdagens kjas og mas.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.

Menu Title