Hadde jeg bare…

July 3rd, 2014 | Posted by Seri Linn Erlandsen in Uncategorized

image

Om dere leste innlegget jeg la ut i går så var det ene eksempelet muttet på meg selv. Om jeg hadde som ung og lært meg å ta valg på den måten ville jeg ha spart mye penger…. Da jeg var hjemme hos mine foreldre forrige uke ble jeg minnet på alle de rare valgene jeg har tatt. Valg som var dømt til å mislykkes grunnet min personlighet.  Det manglet aldri på råd fra venner og familie. Stort sett rådet de meg til det motsatte av det jeg valgte,men  p.g.a. min personlighet må jeg dessverre finne ut av ting selv.

Derfor til alle foreldre , venner og søsken: Lær hverandre å ta valg utifra hvem dere er. Tenk om jeg som 16 åring, 20 åring, 25 åring 30 åring, osv kunne reflektert over: Skal jeg begynne å klatre?  Kommer jeg ti å holde ut 7 timer i veggen uten en bunch med folk som skragler og ler eller ute på bølgen blå hvor stemmen blåser avgårde med vinden. Du må dra ut alene fordi ingen andre av vennene dine driver ned det. Eller hva med å dykke, hvor all kommunikasjon går på enkelt tegnspråk. Tenk hvor mye penger jeg kunne spart på kurs og utstyr:)  Lysten på å ta opp disse interessene er ofte der, men jeg stopper meg selv før jeg hopper på, ved å spørre meg selv om jeg ut ifra min personlighet erfaring driver med dette etter kurset er over… Nei! Hva kan jeg finne istedenfor som forener mine  to trekk som er ekstremt sosial og lysten på en aktiv hobby som er litt mer enn tennis… Jeg har ikke funnet den enda, men jeg er heller ikke der i livet hvor jeg kan finne tid til en hobby som tar mye tid i hverdagen

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.

Menu Title