Inkasso

June 5th, 2014 | Posted by Seri Linn Erlandsen in Uncategorized

image

Da  jeg åpnet konvolutten lå dette brevet inni. Første tanken var at det er flott at inkassobyrå sender ut slik informasjon, de Prøver å vise at de ikke ønsker å sko seg på andres problemer. Det er bare det at det er nettopp disse rådene en ikke orker å forholde seg til. Og de som er ordentlig ute å kjøre åpner ikke konvolutten engang, går kanskje til og med ikke i postkassen.

Det er ikke kunnskapene om hva en bør gjøre som skorter hos de fleste, men at en ikke greier å gjøre det en bør gjøre.  Det er klart at et slikt brev kan hjelpe en til å ikke føle at det ikke er så flaut. Men de fleste gir opp før. Når problemene tårner seg, så stikker en hodet i sanden eller legger seg under dyna og håper på at når en trekker hodet opp så er alt løst.

MEN INGENTING LØSER SEG AV SEG SELV!!!

Så hvordan kan jeg som terapeut greie å få dere og meg selv til å gjøre det som trengs, slik at det ikke topper seg til, indre uro, angst eller depresjon?

Det ikke enkelt men det viktigste er å legge merke til følelsen du har i kroppen ettter du har gjort noe du har  utsatt, gruet deg til. Bli bevisst hvor godt det føles, hvilken lykkerus detgir deg, og hvilken letthet en føker innvendig. Og sammenlign det med følelsen Når du har utsatt. Og tenk på fakta som: det går ikke over, det vil ligge der å vokse som en sort klump i magen til du har gjort det….

Det du skal gjøre i morgn, gjør det i dag… Ikke utsett…. Bli bevisst hva du gjør mot deg selv. Du velger hvordan du har det. Ingen andre…. Ta ansvar for dine handlinger…

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.

Menu Title