Vår depresjon

May 21st, 2014 | Posted by Seri Linn Erlandsen in Uncategorized

image

 

Flere av mine klienter nevner at de blir deprimerte om våren. Den siste tiden har jeg jobbet med å få dem til å definere hva som gjør dem nedstemt akkurat om våren. For å endre følelsen må en tenke tanken ut, finne ut hva som er årsaken, en kan ikke forandre situasjonen om en ikke vet hvorfor.  En årsak som kom frem i dag var at de går fra enslig til ensom. Alle sitter i parken eller er ute sammen. De legger bare merke til alle som har mange å være med.

Når vi nå vet at dette er en av hovedgrunnene, så kan vi begynne å jobbe med å endre følelsen. For ham  ble oppgaven til neste gang å ta forhåndsregler, legge avtaler til  de dagene en vet det er verst, prøve å lage større nettverk gjennom forskjellige organisajoner. Gjøre seg selv mer opptatt, si ja til alle tilbud, selv om en ikke føler seg i form, samt å legge merke til om det er andre som også er ute alene.

 

Når en kjenner på en følelse, tenk tanken ut, og jobb med den, finn løsningen og begynn å jobb, det er den eneste måten du kan skape endring for deg selv…

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.

Menu Title