Hipp hipp hurra…

May 16th, 2014 | Posted by Seri Linn Erlandsen in Uncategorized

images-13

Tenk at nå er dagen her som vi har lengtet etter,,, For meg var 17.mai den jeveste dagen i året.  Jeg gledet meg mer til 17.mai enn til julaften. Kanskje fordi jeg fikk spise så mye is jeg ville, og det gleder et hjerte som er født sulten…Som voksen er jeg også veldig glad i 17.mai. Det er en dag som alle kan feire, det er ingen som faller utenfor om de ikke vil det selv…

For mange er det store spørsmålet om bunaden passer, for meg er det store spørsmålet om jeg skal i det hele tatt ta den på. Jeg har gått i min bunad 3 ganger siden konfirmasjonen. Hvorfor? Nei, det har jeg også lurt på, fordi det er så fint på andre. Hvorfor velger jeg den da alltid vekk?

Etter å ha grublet på dette har jeg kommet frem til at jeg har gjennom livet fått komplimenter på stilen min. Jeg har forbundet tilbakemeldingene i hvordan jeg kler meg og ikke utseende. Dvs jeg har derfor ikke registrert komplimenter for utseende, jeg identifiserer meg bare i mitt uttrykk, som har vært viktig for meg å være litt særegent. Når jeg tar på meg bunaden, føler jeg at dette faller bort, jeg får ikke vist hvem jeg er. Det jeg får komplimenter for har jeg ikke, så jeg er nok ubevisst redd for ikke å føle meg fin.

Hvorfor forteller jeg dette til dere? Fordi det er så viktig å bli kjent med seg selv. Jeg kan gjennom denne erkjennelsen, lettere velge bort bunaden uten å føle skyldølelse for ikke å bruke den, jeg kan stå for valget mitt for meg selv og til andre som undrer seg over at jeg ikke har den på, eller jeg kan velge å finne en måte å bruke bunaden på ved å lage den mer individuell, nå som jeg vet at det er grunnen.

Når en kjenner på et mønster en gjør eller lurer på hvorfor en gjør som en gjør eller reagerer som en reagerer, still deg selv spørsmålet hvorfor? Finn svar, bli kjent med deg selv, da kan en klare å stå i seg selv uten å bli stresset for hva andre tenker og mener.

Gratulere med dagen….. Hipp hipp

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.

Menu Title