CHECK CHECK CHECK

May 6th, 2014 | Posted by Seri Linn Erlandsen in Uncategorized

images-12

I går gjennomførte jeg, alt jeg burde gjort for lenge siden og noe jeg aldri har gjort før. Jeg betalte regniger ( jeg har internett bank angst), fikk oversikt over hvor mye jeg hadde brukt på årets jentetur ( noe jeg aldri har gjort før) og ristet ut jord til 200 kvadrat plen. Jeg er mørbanket men våknet opp med en enorm energi. Hvorfor, fordi jeg har gjort. Jeg har ikke utsatt, utsettelse gir indre uro, gjennomføring gir glede, lykke, harmoni, indre ro, energi osv.

Ordtaket sier den største glede en kan ha er å gjøre andre glad, ikke uenig men da vil jeg lage et nytt ordtak

Om en ønsker harmoni må en gjøre det en har satt seg fore…

Enig?

Ukens utfordring, gjør det du trenger å gjøre ikke i morgen, ikke neste uke, men i dag. Leggmerke til følelsen i kroppen, når du har gjennnomført. Det kan være med på å lage motivasjon til neste gang….

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.

Menu Title