Tilgivelse…

April 30th, 2014 | Posted by Seri Linn Erlandsen in Uncategorized

Feature14

Å tilgi kan være vanskelig. Er det bra å tilgi? Får en det bedre?

Fakta om tilgivelse:

–  En kan få bedre helse av å tilgi.

– Tilgivelse og forsoning er ikke det samme. Ved forsonong så har en bestemt seg for å kunne forholde seg til hverandre uten at en har tilgitt.

– Det finnes teknikker for å lære seg å tilgi. Tilgvelse handler om vilje og evne og er avhengig av personlighetstrekk og hva man er blitt opplært til. Det er viktig å lære seg å ikke dyrke offerrollen. Se på deg selv med mange sider, finn den siden som evner å tilgi. Begynn der.

Veldig mange av mine klienter har vanskeligheter med å tilgi. En måte å tenke på som hjelper dem er

Jeg tilgir av egoistiske grunner slik at jeg skal få det bedre, ikke for at de skal få det bedre. Jeg vil ha bedre av å bli feridg, ikke plage meg selv med tanker som er de samme igjen og igjen. Det har ikke løst noe, kun gjort meg deppa, sint, såret osv. Ved at jeg tilgir får jeg det bra, går videre, og får brukt den korte tiden jeg har fått på jorden til å leve og være glad….

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.

Menu Title