I dag ble jeg påminnet om noe viktig….

April 28th, 2014 | Posted by Seri Linn Erlandsen in Uncategorized

positive-feedback

I dag hadde jeg en klient som minnet meg på noe som jeg lærte da jeg jobbet på ungdoms institusjon. Bekreftelse, hvor viktig det er gjennom hele livet. Det ble veldig tydelig for meg hvor viktig det er å få bekreftelse om man er barn ung eller voksen. Barn som bor på instutosjon har ofte fått for lite bekreftelse. Og har derfor sterkt behov for å få dette av av alle som er rundt dem. De konkurerte med alt og alle for å få denne type oppmerksomhet, om det var hunder,babier eller andre ungdommer spilte ingen rolle.  Jeg husker godt en dag vi hadde besøk av en niese av en ungdom som bodde i instutusjonen, jenta var 3 år. Jeg bekreftet denne bekreftet denne jenta ved et par anledninger, og hvor ungdommen svarte, meg da, se på meg da, jeg og kan dette, se på meg da, er ikke jeg søt….

Jeg tror det er vanskelig å ta igjen tapt bekreftelse, så til alle dere som har fått for lite, vit at du alltid kommer til å trenge mer bekreftelse enn andre. Ikke tro at alle andre får mer enn deg nå, det er bare du som alltid kommer til å ha behov for mye. Søk bekreftelse der du kan få den, ikke søk den der du aller mest ønsker den men ikke kan få, da vil du  alltid bare bli skuffet.

Til alle dere andre som har vært så heldig å få nok bekreftesle, gi bort til andre, mer enn du tenker er nødvendig. Vær raus…

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.

Menu Title