Påske…..bittersweet….

April 16th, 2014 | Posted by Seri Linn Erlandsen in Uncategorized

easter-bunny-2

Da er påsken her, kanskje du allerede har tyvstartet…

Jeg vil bare minne deg på at påsken ikke er like fin for alle. Kanskje har du ikke noen å feire den med, kanskje har du dårlige minner fra høytider, kanskje lever du akkurat nå i noe som ikke gjør at du har det bra….Kanskje du bare er en som liker best de dagene postmannen kommer…

Så til alle dere som har det godt i høtiden, som har mulighet til å omgås mennesker som setter pris på deg og som du setter pris på. Uansett om det er på fjellet, i byen eller ved sjøen. Vær takknemmelig, sett pris på det, tenk over at du er heldig. Det kommer ikke ann på størrelsen på lommeboken om du har en fin påsske eller ei, men de du omgås.

Til deg som kanskje ikke har en så god høytid, prøv å gjøre noe du aldri har gjort før. utfordre deg selv, snu mønsteret. Å tenke gjennom de samme tankene, gjøre akkurat det samme som du har gjort før, har ikke gjort forandret noe, eller? På tide å prøve noe nytt? Hva med å melde seg inn i røde kors, bli besøksvenn, være med på fjellet og redde liv. Gå på utstillinger, melde seg inn i turistforeningen, sjekke ut datingsider, reise på tur for første gang alene, tilgi noen, gi beskjed til noen, ta kontakt med noen du lenge har tenkt på, ja fantasien er din egen begrensning…

Uansett en riktig god påske fra meg til deg….

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.

Menu Title