Ukens tema….

April 3rd, 2014 | Posted by Seri Linn Erlandsen in Uncategorized

image

Et tema som har gått igjen i terapirommet denne uken er; hvordan ha indre ro, lykke. Jeg er ikke glad i å bruke ordet lykke, siden jeg mener det er en øyeblikksfølelse og ikke noe en kan være over tid. Være harmonisk, er bedre eller ha indre glede, være fornøyd med seg selv Osv. Finn et ord du liker, men ikke søk etter å være konstant lykkelig, da vil du bare feile…!!

For å være i harmoni må du ha kontroll Over deg selv. Det får du ved å gjennomføre. Gjør det du setter deg fore. Sammen med å tenke på at det er ikke hvordan man har det men hvordan man tar det, så er du på god vei til å få indre ro…

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.

Menu Title