Surrender – Flyt med

March 23rd, 2014 | Posted by Seri Linn Erlandsen in Uncategorized

file=5382

Når en leser om meditasjon, mindfullness osv kan en komme innom ordet surrender. Østens visdom vil ofte at vi skal surrender.

Hva menes med å surrender og hvorfor er dette bra for deg?

Se for deg at du ser på en elv som er full av strøm…En vet at i enden av elven er målet eller det en ønsker seg.  Noen vil stå på kanten å se på elven mens en prøver å vinne over frykten for å ikke tørre å gå ut i elven. Andre vil hive seg i elven og kjempe med alle krefter mot strømmen. I det ene tilfellet vil en bli stående å se på at ønskene passerer mens i det andre tilfellet vil en kjempe så mye at en ikke kommer frem til målet. Det en ønsker, er at du skal flyte med, våge å legge seg i elven og ikke kjempe mot, men flyte med og bruke kreftene på styre deg unna de store farene, slik at du kommer frem til målet, til tross for store utfordringer.

FLYT MED

Jeg ble inspiert av en fott klient til å skrive dette innlegget. Hun har vært på kurs og lest mye om det å surrender, men det var ikke før hun skjønte hva de egentlig mente og fant ut hvem hun var. Den som står på kanten og ikke våger å gå for drømmene sine eller den som hopper uti men kjemper så mye at hun ikke oppnår dem. Da først kjente hun at hun å leve etter det å surrender. Det handler ikke om å overgi seg til elven, det handler om å flyte med for først da kan du oppnå dine ønsker.

Øvelse….

Fyll en flaske med vann, la vannet visualisere dine ønsker og mål, tenk på dem mens du fyller opp flasken. Snu den på hodet og bruk alle kreftene du har til å riste ut ønskene og målene dine. Hva skjer? Opplever du at vannet (målene og ønskene) sprutet ut, at det tok tid før vannet kom ut jo mere krefter du brukte, at du knappest fikk med deg om flasken var tom eller ei?
 
Gjør det samme en gang til, fyll opp flasken med vann. Snu flasken kontrolert rundt og hold den slik du tror vannet vil sive best ut, bruk tid og ha kontroll. Hva ser du ? Kom vannet ut samlet, sprutet det, gikk vannet ut raskere ut nå? 
 
Se om dette kan bevisstgjøre deg hvordan du ønsker å jobbe mot dine mål og ønsker…
 
 
 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.

Menu Title