Gåte. Hva er den ene forskjellen på meg og deg når du er nervøs og ikke jeg?

March 17th, 2014 | Posted by Seri Linn Erlandsen in Uncategorized

quiz

Du og jeg skal gjøre noe, være med på noe, alt fra ut å fly, holde foredrag eller å besøke noen med hund. Du blir nervøs, får angst, kjenner indre uro, men ikke jeg. jeg gleder meg… Hva er forskjellen på oss?

La meg ta et mer konkret eksempel,

Vi skal ut og kjøre bil, du er nervøs og kjenner frykt, mens jeg gleder meg. Vi sitter begge i baksetet, kjører i den samme bilen, med samme fart, alt det ytre er likt. Du kaldsvetter, kjenner hjertebank mens jeg nynner etter melodien på radien.

Hva er den eneste  forskjellen på oss i denne situasjonen?

Svaret er Tankene våre…. Så enkelr er det…. Så sterk er Tankens Kraft

Jeg tenker tanker som handler om glede du tenker tanker som handler om frykt. Risikoen for at noe faktisk skal skje oss er like stor. Skjer det deg noe vil det samme skje meg.

Dette eksemplet skal vise deg til å se hvor mye tankene dine har å bety for hvordan du har det….

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.

Menu Title