Er det lov å si…..?

February 20th, 2014 | Posted by Seri Linn Erlandsen in Ukategorisert

sb10062916r-001

Er det lov å si at det er” uuuuutrolig”  kjedelig å stå på lekeplassen i timevis. Eller som nå om dagen å stå i barnetrekket på fjellet. Jeg har nå løpt etter to små barn i flere dager. De viser sin takknemmelighet  med å  gråte og klage på mine ferdigheter som løpemor. Jeg har to småpiker som har debutert i alpinbakken.   Heldigvis finnes det små glimt av glede, latter og fremgang…

Det er nettopp disse små øyeblikkene som gjør at det er verdt det…

Det  slått meg er at dette har mine foreldre, da mest min mor,  gjort for meg innen all idrett jeg har  ønsket å prøve. Jeg tenker nå tilbake på min barndom og hvor heldig jeg har vært som har hatt foreldre som har fulgt meg opp og gitt meg muligheten til å

Jeg vil også utdype min enorme respekt for alle som ikke har hatt denne oppveksten men som allikevel står time etter time, fordi de har skjønt det gjennom intuisjon, læring av venner bøker eller via andre rollemodeller. For all forskning viser at de som ikke har blitt vist hvordan det gjøres, har ikke det kartet som gjør at de vet at det vil lønne seg “in the end” og orker derfor ikke gjøre denne jobben som er ja som jeg sa uuuuutrolig jedelig til tider…

Håper mine barn vil bli takknemmelige en gang men vi har også debatten hvem gjør jeg det for, meg eller dem…?

Uansett så er dette mitt “kart” på hva som er en god barndom, og det betyr ikke at det er fasiten….

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Menu Title