Til alle småbarnsforeldre….

February 6th, 2014 | Posted by Seri Linn Erlandsen in Ukategorisert

o-PARENTING-AFTER-DIVORCE-facebook

Dere har sikkert sagt mange ganger, bare jeg gjør mitt beste, en god nok jobb, bare jeg er en så god mor eller far jeg kan osv…

Da vil jeg gi dere et godt råd, prøv heller å tenke at du skal:

Målet er at jeg ønsker å “skade” barna mine minst mulig….

Hvorfor si det på den måten? Fordi det er tøft mot en selv å si at jeg vil gjøre en god jobb. Fordi du vil feile. Vi klarer aldri å gjøre en god nok jobb. Skade dem vil vi komme til å gjøre. Ved at du har fokus på det å skade dem minst mulig flytter du også fokuset over på hvordan du skader dem. Hvilke mønster er det du har, bevisst eller ubevisst, som du overfører til dine barn

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Menu Title