Gjør som jeg sier ikke som jeg gjør

January 29th, 2014 | Posted by Seri Linn Erlandsen in Par terapi

Anatomy-of-a-Compliment-big

I dag skal jeg gjøre det jeg ofte gir i oppgaver til par som kommer til terapi. De får hemmelige oppgaver som skal utføres til neste gang, en av de oppgavene kan være å gi 1 kompliment til partneren hver dag den neste uken. Og jeg skal love deg det, det er mange som glemmer det eller som  ikke får det til, de klarer ikke å gi kompliment fordi forholdet har låst seg sånn, de synes ikke partneren fortjener det..

Min partner er mye bedre på å rose meg og gi meg oppmerksomhet som er direkte, men jeg ser at når jeg ikke gir, når jeg glemmer det ut, gir han også mindre,  derfor har jeg tenkt å prøve denne uken å gi koplimenter hver dag på små ting som f.eks:

– så flink du er å leke med barna…

– så fin du er i den skjorten…

– takk for at du lagde kaffe til meg, det setter jeg pris på…

– deilig at jeg fikk sove lenge i dag, takk….

– så fint at du ordnet med tannlege timen til barna…

Mange av de tingene jeg takker for er innlysende at jeg skal få, eller han skal gjøre, derfor glemmer jeg å takke for det, jeg forventer det. Men det er da mye hyggeligere å gjøre det for hverandre om en viser at en setter pris på det, eller hva?

Bli med? gi et kompliment hver dag og se hva som skjer:)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Menu Title