Indre stress….

January 24th, 2014 | Posted by Seri Linn Erlandsen in Ukategorisert

images-1

Indre stress kommer av negative tanker og følelser. Det er ikke alltid en vet hvorfor en er irritert, sint, redd, ensom eller f.eks trist. Det en vet er at disse følelsene av negative uoppgjorte emosjoner kan “slå en ned”  fra intet og  om at  du ikke tømmer denne “Containeren” med jevne mellomrom, kan føre til at en blir ulykkelig og syk. Derfor er det viktig at du finner en måte du kan tømme den på, enten ved at du snakker med venner, oppsøker profesjonell hjelp eller du kan gjøre det gjennom meditasjon/mindfullness.

Det viktigste er at du tømmer deg, får tatt ett oppgjør med dem, reflektert rundt hvorfor følelsene som tilsynelatende kommer fra intet oppstår, slik at du kan finne bevisst ut hva som ikke er bra for deg.

Metoden er ikke viktig, det er utfallet som er viktig, at du blir bedre kjent med deg selv.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Menu Title