Pust deg vekk fra angst, frykt,redsel….

January 17th, 2014 | Posted by Seri Linn Erlandsen in Ukategorisert

Breath+on+Glass

Har du frykt i kroppen, fobier eller f. eks  flyskrekk, har du panikkanfall, hvordan puster du da?

De fleste puster da med munnen, og puster kraftig. Har du f.eks  frykt for hunder og ser en hund, da vil du sannsynligvis begynne å puste kraftig med munnen, dette vil bare sette igangfrykt flykt impulsen i kroppen. Ved å puste med nesen så roer du nervesystemet.

Så når du opplever ubehag, som gir kraftig pust, husk at du da må puste inn og ut med nesen slik at du roer nervesystemet istedenfor å aktivere frykt klykt impulsen, som du gjør når du puster kraftig med munnen…

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Menu Title