Må leses

November 26th, 2013 | Posted by Seri Linn Erlandsen in Inspirasjon | Ukategorisert

image

Kom over denne artikkelen i KK, og måtte bare kjøpe boken. Caitlin Moran er kul, fengende, inspirerende og morsom. Hun er journalist, komiker, forfatter, kritker og spaltist. Og har nå gitt ut boken: Kunsten å være kvinne..

Eks på utdrag  som inspirerer meg:

“Hvis du lurer på om du er feminist, så stikk hånden  i trusa og kjenn etter om du har en vagina. Har du det, og du har lyst å bestemme over den selv, så gratulerer, du er feminist.”

“Problemet i dag er at vi forveksler tilgangen til luksus med frihet. Kvinner tjener sine egne penger, men hva gjør vi med dem? Vi invisterer i designer vesker til over 10 000 kr, istedenfor å bli gjeldfrie og sørge for at vi får en god pensjon. Menn kjøper i det minste hus, bil, båt, yacht som de kan selge igjen. Du tar ikke frem Louis Vuityon- vesken din den dagen du er ufør og sier: Puh, godt jeg enda invisterte i denne…”

Jeg tenker også mannen til Caitlin må være smart, for da hun for første og siste gang var og tok en “Brasilian” sa mannen, “” Caitilin, vær så snill og ikke gjør det igjen, du minner meg om en baby og jeg får akutt lyst å skifte bleie på deg.”

Jeg er den første til å kjøpe ting jeg ikke har bruk for eller tror jeg kan vokse meg fin eller kjøpe det rette for å føle meg vel. Derfor er det deilig å lese om slike damer som dette, som får “hodet” på rett plass!

LØP OG KJØP

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Menu Title