Venner

November 19th, 2013 | Posted by Seri Linn Erlandsen in Inspirasjon | Kognitiv terapi | Ukategorisert

image

Vennegjengen vår er i Magasinet Henne…

Jeg er så heldig at jeg har mange venner, venner kan være en god støtte og en trygghet om man skulle føle seg “ute” eller ensom. Det er ikke alle som er så heldige at de har funnet gode venner, det kan skyldes flere ting: at en ikke har truffet noen med personkjemi,  at en ikke er trygg nok på seg selv til å tro at noen vil være med akkurat deg osv…

Et godt vennskap og et solid vennskap skal være basert på gi og ta… Det kan ikke være enveis, da vil en aldri vite 100% om de er der for deg…Husk at om du ikke tørr å forvente noe av vennene dine fordi du da er redd de ikke vil stille opp, så vil du aldri  bli trygg på at de er der 100%. Det er bedre å finne det ut i dag eller om 1 år, svaret vil være det samme, forskjellen er bare at du har kastet bort tid på noen som ikke setter pris på deg like mye som du verdsetter dem…

Har du problemer med venner bør du prøve å gå inn i deg selv og finne noen svar. Det er den eneste måten en kan bryte mønstert på.  Er du hun som lar seg bruke og når du ikke orker mer så så går du, og da kanskje uten å gi beskjed? Er du hun som bruker og lurer på hvorfor alle trekker seg unna, er du hun som alltid er nøytral,  tar ingen standpunkt…Min oppfordring er,  gjør litt mindre av mønstert ditt og litt mer av det motsatte og se hva som skjer,,,

Om du sliter med å finne venner som du har kjemi med så  oppsøk miljø som driver med noe du liker, da vil du ha større sannsynlighet for å finne kjemi med noen der, enn på jobben, eller i nabolaget…

Og for deg som har mange venner, ta vare på dem!!!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Menu Title