Alle par har en sirkel

October 24th, 2013 | Posted by Seri Linn Erlandsen in Par terapi | Ukategorisert

images-5

De fleste par har en sirkel, med det mener jeg at han gjør for hun gjør, og hun gjør for han gjør.

Eks: Hun maser for han trekker seg unna, han trekker seg unna for hun maser.

Eks: Han gir aldri ros til henne for hun kritiserer, hun kritiserer for han  gir aldri ros til henne.

Eks: Han jobber lenge fordi, hjemme får han bare kjeft, hun kjefter for han jobber lenge.

Når jeg jobber med par, prøver vi å finne denne sirkelen, slik at en skal bli bevisst sitt eget mønster. Målet er med små skritt å gjøre litt mindre av det vi pleier å gjøre, for da å se om noe forandrer seg.

Greier du å se hva deres sirkel er? Greier du å se hva du selv gjør? Da gir jeg deg en utfordring:  prøv  i 2 uker å gjøre litt mindre av det. Det trenger ikke være mer enn at du gjør det en gang mindre pr dag. Om du tror din partener er åpen for dette, så kan  dere  gjøre dette sammen, slik at dere begge gjør litt mindre pr dag. Ta en evaluering etter 2 uker og se om det har blitt en endring.

Det skal ikke så mye til å få ballen til å rulle den andre veien, så se om du klarer å være så storsinnet, at istede for å peke ut hva han gjør galt, så finn ut hva du gjør som kanskje får han til å gjøre….

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Menu Title