MOBILEN DREPER SEXLIVET

October 21st, 2013 | Posted by Seri Linn Erlandsen in Ukategorisert

A68EFAE3F1E899C92CD477254AB1C0_h498_w598_m2

 

Godt vil ligger etter svenskene på noe. Ny svensk undersøkelse viser at de ikke har sex mer enn 1 gang i uken. Aldri har tallene vært så lave. Det er viktig at vi ikke tar etter. Vi må vise oss bedre enn dem. Hva er er årsaken? Mobiltelefoner og nettbrett.

Hva må vi da gjøre?

Bli mer bevisst vår bruk av disse duppedingsene. Start med å ikke ha med mobilen inn på sengekanten. Om du nå tenker, ja men jeg bruker den som vekkerklokke, så er det ikke god unnskyldning, kjøp deg en vekkerklokke!

Undersøkelsen viser også til at barn mellom8-18 år har en halv times  kvalitetstid pr dag med annet familiemedlem mens to timer og tretti minutter med mobiltelefoner og nettbrett. Om ikke dette er et signal nok på at vi bør bli mer bevisste på vår bruk av tid, så vet ikke jeg..

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.

Menu Title